Turturro údajně natáčí spin-off filmu Big Lebowski

18. 8. 2016
Měl to původně být jen remake košilaté veselohry Buzíci (1974), v níž se dva flakáči potulují Francií a zažívají nejrůznější, zejména sexuální dobrodružství. Snímek, který i v odvázaných sedmdesátých letech budil dojem nechutně mizogynního díla, chtěl pod názvem Going Places aktualizovat John Turturro. Podle serveru Birth Movies Death ale americký herec a režisér ve skutečnosti točí spin-off filmu Big Lebowski (1998). Jedním z hrdinů má totiž být Jesus "Ježíš" Quintana, kterého Turturro ztvárnil v komedii bratří Coenů.

Do ústřední parťácké dvojice k sobě Turturro obsadil Bobbyho Canavala (seriál Vinyl). Oba zlodějíčkové se vsadí, kdo první přivede k orgasmu postavu francouzské herečky Audrey Tautou. Trestankyni, kterou právě propustili z vězení, si zahraje Susan Sarandon.

Turturro toužil svého "obšourníka" Ježíše vrátit na plátna několik let, jenže Coenové jeho plánu odmítli udělit svolení. Nakonec to vypadá, že Going Places v současnosti vzniká bez souhlasu obou bratrů a otázka práv přijde na řadu až po konci natáčení. Filmu se zatím neujalo žádné studio, takže jde o nezávislou produkci v pravém slova smyslu, možná dokonce na hraně ilegality.

Zpět

Sdílet článek